Toyota Professional

Työsi tukena

 

Toyota Professional

Tarjoamme erityisesti yritysasiakkaille suunnattuja tuotteita ja palveluja, jotka pitävät yrityksesi pyörät pyörimässä.

Enemmän kuin vain auto

Huolehdimme autokalustostasi suurella sydämellä. Korkeasti koulutetut ammattilaisemme ja tinkimätön työn laatu tarjoavat mielenrauhaa.

Kumppani, johon voit luottaa

Tarjoamme parhaat työkalut ja korkealaatuisen osaamisen autojesi kunnossapitoon.

Tutustu tarjouksiin >

Jätä yhteydenottopyyntö ja tilaa rahoitusopas >

Jätä yhteydenottopyyntö Toyota Professional -yritysmyyniin, niin palaamme pian asiaan.

Toyota Professional -yritysmyynti

Palvelumme

Tutustu erityisesti yritysasiakkaille suunnattuihin Toyota Professional -palveluihimme.

 

Ammattitaitoinen henkilöstö Korkeasti koulutetut, hyötyajoneuvoihin erikoistuneet ammattilaiset huolehtivat yrityksesti autotarpeista ja kalustosi huollosta ammattitaidolla ja suurella sydämellä.
Laaja hyötyajoneuvomallisto Tervetuloa tutustumaan ja koeajamaan! Toyota Professional -liikkeissämme on aina nähtävillä ja koeajettavissa Toyotan laaja hyötyajoneuvomallisto, josta löydät yrityksellesi juuri oikean työkalun.
Laajennetut aukioloajat Laajennettujen aukioloaikojemme puitteissa voit huolehtia autojesi huolloista ja korjauksista silloin, kun se sinulle parhaiten sopii, myös arkityöajan ulkopuolella. Mainitsethan toiveesi esim. iltahuollosta jo aikaa varatessasi.
Express-huolto Jotta saisit Toyota-autosi mahdollisimman nopeasti takaisin hyötykäyttöön, voit varata autollesi express-huollon. Express-huollossa kaksi huippukoulutettua mekaanikkoa suorittaa huoltotyön yhdessä, jolloin huoltotauon pituus puolittuu. Muistathan mainita express-huollosta jo huoltoaika varatessasi.
Huollon sijaisauto Tarvitsetko sijaisautoa siksi aikaa, kun huollamme autoasi? Huollon sijaisautomme pitävät pyörät pyörimässä.
Huollon noutopalvelu Mikäli Toyota-autosi kaipaa huoltoa tai korjausta, noudamme sen puolestasi ja palautamme sinulle huollon valmistuttua, jolloin sinulle jää aikaa keskittyä olennaiseen.
Toyota Relax -lisäturva Toyota-merkkihuollon huolto-ohjelman noudattaminen on nyt palkitsevampaa kuin koskaan: kun tuot Toyotasi huoltovälin mukaisesti määräaikaishuoltoon, lisäämme siihen automaattisesti Toyota Relax -turvan 12 kuukaudeksi. Toyota Relax -turvaa voidaan jatkaa jopa auton kymmeneen ikävuoteen asti tai 160 000 ajokilometriin asti (ensin täyttyvän mukaan).
Kattavat rengaspalvelut Kun autosi rengas tarvitsee korjausta, on aika hankkia kokonaan uudet renkaat taikka tarvitset renkaanvaihto- tai kausisäilytyspalveluita, löydät kaikki ammattitaitoiset rengaspalvelut saman katon alta.
Tiepalvelu On ehkä huojentavaa tietää, ettet ole koskaan yksin. Mikäli tien päällä sattuu vahinko, Toyota Info tarjoaa apua 24 tuntia vuorokaudessa. Toyota Info palvelee maksuttomassa numerossa 0800-13663.
Toyota Vakuutus Toyota Vakuutus on suunniteltu juuri sinun Toyotallesi turvaamaan autosi parhaalla mahdollisella tavalla. Riippumatta siitä, onko autosi saanut pelti-, kone- tai lasivaurioita, takaamme, että saat apua autollesi valtuutetulta Toyota-korjaamolta. Toyota-korjaamolla noudatetaan aina Toyotan tiukkoja laatu- ja ympäristöstandardeja, mikä varmistaa, että autosi korjataan oikein alkuperäisillä osilla. Näin autosi säilyttää korkean turvallisuustason ja jälleenmyyntiarvonsa.
Toyota Rahoitus Toyotan rahoituspalveluiden avulla pidät yrityksesi autokannan ajanmukaisena ja autoilukustannukset hallinnassa. Tutustu erilaisiin leasing- ja osamaksuratkaisuihimme, kuten Toyota Easy Osamaksuun, johon sisältyy taattu hyvityshinta autollesi.

Hyötyajoneuvot

Tutustu monipuoliseen hyötyajoneuvomallistoomme

Tutustu Proace-perheen uutuuteen

Proace City

Kompakti ja ketterä

Kompakti pakettiauto Proace City on saatavilla kahdella eri koripituudella lyhyemmän ollessa ulkopituudeltaan 4,4 metriä ja pidemmän 4,7 metriä. Pakettiautoversioissa on aina 1+2-istuimet edessä, ja takapariovissa sekä liukuovissa, joita on mallista riippuen joko oikealla tai kummallakin puolella, on ikkunointi.

Tutustu malliin »

Täyssähköinen

Proace EV

Jopa 330 kilometrin sähköajokantama

Toyotan ensimmäinen täyssähköinen hyötyajoneuvo, Proace EV, tarjoaa jopa 1275 kg:n kantavuuden, 1000 kg:n vetomassan ja jopa 330 kilometrin sähköajokantaman (WLTP). Malli on saatavana kahdella eri koripituudella: Compact-korimalli on aina varustettu 50 kWh:n akustolla, kun taas L2-koripituuden yhteydessä akuston koko on valittavissa 50 kWh:n ja 75 kWh:n välillä. 50 kWh:n akusto on ladattavista tyhjästä 80 % varaustasoon noin puolessa tunnissa 100 kW:n pikalatausasemalla. 75 kWh:n akuston vastaava latausaika on noin 45 min.

Tutustu malliin »

Ammattilaisen kumppani

Proace

Monipuolinen pakettiauto

Kun työkaverinasi on Proace, voit keskittyä töihisi täysillä. Tehokkaat ja taloudelliset moottorivaihtoehdot sekä kolme eri korimallia takaavat Proacen vetovoiman. Vakiovarusteluun kuuluvat mm. Smart Cargo -älykäs tavaratilan muunneltavuus, Bluetooth® hands-free -järjestelmä, polttoainetoiminen lisälämmitin sekä huippuluokan turvallisuus.

Tutustu malliin »

Uusi Hilux tekee vahvan vaikutuksen

Hilux

Avovala-auto

Hiluxin maine on legendaarinen - ei ole sellaista estettä, jota Hilux ei päihittäisi. Se on osoittanut voittamattomuutensa yhä uudelleen ja uudelleen jo vuodesta 1968 lähtien, ja nyt se on entistäkin kovempi. Yli tuhannen kilon kantavuus ja 3,5 tonnin vetomassa jarrulliselle perävaunulle viimeistelevät voittamattomat ominaisuudet.

Tutustu malliin »

Koeaja hyötyajoneuvomme

Varaa koeajo