Asiakasreferenssit - yritykset

Meidän Toyota Professional -yritysratkaisuun ovat päätyneet niin pienet muutaman henkilön yritykset, kuin isot organisaatiot. Rakennamme aina ratkaisun asiakaslähtöisesti ja asiakaan tarpieta kuunnellen. Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan Teidän yrityksellenne sopiva Toyota Professional -ratkaisu. 

Muutamia Toyota Professional -ratkaisun valinneita yrityksiä:
 

        

 

Sampel Oy:

Sampel luottaa Toyotan kevytkuorma-autoon haastavissa pelastus- ja jälkiraivaustehtävissä 

Palotekniikan asiantuntija Sampel Oy on hankkinut kolme haastaviin pelastus- ja jälkiraivaustoiminnan ajoihin sopivaa Truckmasters OX -kevytkuorma-autoa Toyota Airportilta. Ne muunnettiin Toyota Hilux Double Cab -autoista. Kolmikko on alallaan harvinaisuus, sillä niitä käytetään Suomen rautateiden pelastus-, tarkastus- ja huoltoajoissa.

– Jos juna tai vaunu tippuu kiskoilta, tulemme paikalle ja tunkkaamme ne takaisin raiteille. Tehtävät ovat pitkiä, normaalisti 12-tuntisia. Truckmasterseilla kuljetetaan paikalle varusteet ja vaihtohenkilöstö.  Lisäksi ajoneuvoja käytetään varautumiseen liittyviin työtehtäviin, Sampelin toimitusjohtaja Toni Pekkonen kertoo.

Lue koko tarina tästä >

 

 

Ravintola Mamma Rosa:

Toyotan kylmäkuljetusautosta korvaamaton apu ravintola Mamma Rosalle.

Ravintola-alalla viranomaiset vaativat ruokatuotteilta täydellistä kylmäkuljetusketjua alusta loppuun saakka. Jotta ravintolaruokaa voidaan kuljettaa kauppoihin turvallisesti ja asianmukaisesti, Pekkonen päätti hankkia toimivan kylmäkuljetusauton.

Yhtiön autoksi valikoitui Toyota Proace-kylmäkuljetusauto, joka soveltuu erinomaisesti elintarvikkeiden kuljetuksiin ja jakelukäyttöön. Tavaratilan viilennysyksikkö pitää lämpötilan tasaisen viileänä myös kuumilla kesähelteillä. Hygieenisten pintojen ansiosta tila on helppo puhdistaa.

– Ilman Toyota Professionalin kylmäkuljetusautoa ruokatoimitukset eivät olisi onnistuneet lainkaan. Katkeamaton kylmäketju on kaiken a ja o, Pekkonen vakuuttaa.

A-Kumppanit Oy:

Proace EV -sähköpakettiautoilla haettiin ajojen tehokkuutta

A-Kumppanit sai ajoon viisi uutta Proace -täyssähköpakettiautoa heinäkuussa 2022.  Proace sähköauto valittiin, koska auton sähköautokantama oli sopiva jokapäiväiseen toimintaan sekä latausmahdollisuus löytyy läheltä. Haluttiin myös huomioida ympäristövaikutukset ja pienentää ajojen co2 päästöjä

Tavaratilaan lisättiin vielä LED-lisävalo helpottamaan työskentelyä myös pimeämpinä vuodenaikoina.

Jätä yhteydenottopyyntö Toyota Professional -yritysmyyntiin, niin palaamme mahdollisimman pian asiaan

Toyota Professional -yritysmyynti