Uusi Proace kylmäkuljetusauto


Oletko hakemassa autoa, joka soveltuu erityisen hyvin esimerkiksi elintarvikkeiden kuljetuksiin ja jossa tärkeimpinä valintakriteereinä ovat ketteryys, monikäyttöisyys, käyttömukavuus ja kustannustehokkuus?

Meillä on nyt tarjota sinulle ratkaisu. Olemme yhdessä Autoverhoomo Sorsan kanssa suunnitelleet juuri tällaiseen käyttötarkoitukseen soveltuvan kuljetusauton, joka perustuu huippuvarusteltuun Proace L2 2.0D Automatic Edition -malliin. Auto tarjoaa optimaalisessa paketissa kaikki edellä mainitut ominaisuudet.


Vaivattomuutta ja huippuvarustelua

Proace L2 2.0D Automatic Edition -malli soveltuu kuljetus- ja erityisesti jakelukäyttöön erinomaisesti. Auto on ketterä käsitellä ja korkeudeltaan alle 2 metriä. Automaattivaihteisto tuo vaivattomuutta erityisesti kaupungissa pyörittelyyn. Vakiovarustelussa olevat polttoainetoiminen lisälämmitin kaukosäädöllä ja peruutustutkat tuovat käyttömukavuutta sekä turvallisuutta. Proace on taloudellisuuden, ajettavuuden ja hiljaisuuden osalta aivan markkinoiden terävintä kärkeä.

  • Seinät, katto sekä ovet homehtumattomista lasikuitupintaisista uretaanimoduleista
  • Alumiininen polkupelti kulkuaukoissa
  • Kuormansidontakiskot väli- ja sivuseinissä
  • Vesipestävät hygieeniset pinnat
  • Karhennettu kulutusta kestävä massalattia
  • Vedenpoistoreikä lattiassa
  • LED-valot katossa ja katkaisijat ovien luona
  • Kylmälaite: 4 70-41 Carrier NEOS 100 Slim, 230 V 1,00

Siistin viileää kuljetustilaa

Kylmäkuljetuksissa ja erityisesti elintarvikkeiden kylmäkuljetuksissa olennaista on katkeamaton kylmäketju ja hygieenisyys. Tavaratila pitää pystyä pitämään tasaisen viileänä ja puhtaana. Suunnittelussa on painotettu erityisesti käyttömukavuutta. Tavaratilan lasikuitupintaiset uretaanimoduliseinät ovat homehtumatonta materiaalia. Pinnat on helppo pitää puhtaina, sillä ne ovat vesipestäviä ja vesi poistuu lattiassa olevan vedenpoistoaukon kautta. Massalattia on karhennettu ja se kestää kulutusta. Seinissä on kuormansidontakiskot kuljetettavan tavaran tukevaa kiinnittämistä varten. Tavaratilan valaistuksesta vastaa hyvän valotehon tarjoavat LED-kattovalot.

 

 

Kylmälaitteena toimii erittäin kompakti Carrier NEOS 100 Slim, -viilennysyksikkö, joka tulee ainoastaan 8 cm auton katon yläpuolelle, mahdollistaen alle 2 metrin kokonaiskorkeuden. Yksikössä on myös 230V-verkkovirtakäyttö, joka pitää tavaratilan kylmänä myös auton ollessa parkissa. Viilennys toimii 0-asteeseen asti ja ulkolämpötilan ollessa pakkasella järjestelmä estää myös tavaratilan lämpötilan painumisen pakkasen puolelle.


Myynnistä vastaa Toyota Airport (Ohtolankatu 6, Vantaa). Varaa aika tutustumiseen Toyota Airportin yritysmyynnistä.

Tule käymään Toyota Airportissa tai sovi esittelykäynti yritysmyyntimme. Tulemme mielellämme näyttämään Proace-kylmäautoa ja kartoittamaan yrityksenne tarpeet.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin palaamme pian asiaan

Toyota Professional, yritysmyynti

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot