Yritysautot

Meiltä löydät markkinoiden kattavimman hybridimalliston!

Toyota on hybridiautojen edelläkävijä, ja Hybrid Business -mallistomme on markkinoiden monipuolisin. Teimme työsuhdeauton valitsemisen ja vertailun sinulle mahdollisimman helpoksi. Työsuhdeautovalitsimen avulla löydät hetkessä sinulle sopivimmat autot.

Vertaile vaihtoehtoja ja testaa Työsuhdeautovalitsin!

Meiltä löydät mielenkiintoiset autovaihtoehdot ja lisäksi saat ajantasaista ja ammattitaitoista apua työsuhdeauton valintaan. Voit vertailla vaihtoehtoja Työsuhdeautovalitsimen avulla. Syötät valitsimeen sinulle tärkeimmät valintakriteerit ja löydät heti ehtojesi mukaiset vaihtoehdot.

Meiltä saat myös apua valintaasi liittyviin yksityiskohtiin. Rahoitusmaailman tuntevat yritysautomyyjämme neuvovat ja opastavat sinua. Meillä voit myös koeajaa sinua kiinnostavat mallit. Valittuasi Toyotan voit olla varma, että myös arki kanssamme sujuu mukavasti. Toyota on tunnettu luotettavuudestaan ja Toyota-huoltopalvelulla on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat.

Toyota-yritysauto täyttää sinun ja yrityksesi vaatimukset

Yritysautoa etsittäessä Toyota täyttää tiukimmatkin vaatimukset. Se on ympäristöystävällinen ja edullinen käyttää. Toyota on mukana myös Hansel-puitesopimuksessa eli Toyota-autot on arvioitu laadukkaiksi ja yhteishankintayhtiön kriteerit täyttäviksi ympäristöystävällisiksi autoiksi. Luotettavuutensa ansiosta Toyota on varmin valinta myös taksiyrittäjille.

Lue lisää Toyota.fi -sivustolta

Lue Toyotan yritysautopalveluista

Tutustu yritysautomallistoomme

 

Löydä se oikea työsuhdeauto.

Työsuhdeautovalitsin  

Business Plus – erityispalvelumme yritysautoilijoille

Toyota Business Plus on yritysautoilijoille ja yrityksille räätälöity korkealaatuinen palvelukokonaisuus. Sen tarkoituksena on tehdä yritysauton käyttö mahdollisimman mutkattomaksi.  Yritysautoilijoille suunnattujen erityispalveluiden ansiosta asiointi sujuu nopeasti ja jonottamatta.

Business Plus -palvelupisteessämme palveluksessasi ovat yritysmyyntiin ja rahoituspalveluihin erikoistuneet ammattilaiset. Nämä erikoiskoulutetut yritysmaailman asiantuntijat katsovat rahoitus-, leasing-, huoltosopimus- ja vakuutusmyynnin asioita yritysten kokonaisedun näkökulmasta.

Business Plus palvelee sinua ja yritystäsi

Yrityspalvelumme ammattilaisilta saat selkeitä vastauksia yrityspäättäjien, yritysautoilijoiden sekä tuotanto- ja taksiautoilijoiden auton hankinnan kysymyksiin. Business Plus -palvelusta löydät myös tavara-automyyntiin erikoistuneet Toyota Pro -myyjät.

Viihtyisät tilat, Business-mallit koeajettavissa

Myymälämme Business Plus -tiloissa käytössäsi on viihtyisä ympäristö nettiyhteyksillä. Showroomissa näet uusimmat Toyota Hybrid Business -mallit ja esittelyautot ovat luonnollisesti koeajettavissasi. Koko Toyotan monipuolinen palvelutarjonta on valmiina sinua varten. Akuutit huolto- ja korjaustyöt sekä vikadiagnoosit hoituvat Pikahuollossa. Sijais- ja rent-autopalvelut saat Toyota Rentistä. Rengasasiantuntijamme ratkovat kanssasi rengasvalintaan tai rengashotelliin liittyvät kysymykset. Autosi tyylikkyyden ja mukavan paluumatkan varmistat pesulinjallamme. Sisä- ja ulkopesut samoin kuin vahaukset hoituvat nopeasti.

Muistathan, että voit varata haluamasi palvelut itsellesi koska tahansa.
Verkossa toimiva huollonvaruksemme palvelee sinua ympäri vuorokauden.

Toyota – varmin valinta taksiyrittäjälle

Auton toimintavarmuus on mukavuuden ja käytännöllisyyden ohella tärkeää taksiyrittäjille. Toyotan luotettavuus on tunnetusti huippuluokkaa, ja Toyotan taksiturvan ansiosta taksiyrittäjä voi ajella vieläkin huolettomammin. Myönnämme merkkihuollossamme huolletulle taksiautolle peräti kolmen vuoden / 200 000 kilometrin taksiturvan.

Toyotan itselataavat hybridit ovat loistavia taksiautoja

Hybridin edut taksikäytössä ovat kiistattomia. Hybridimallin autovero on matalampi, käyttövoimaveroa ei ole lainkaan, polttoainekulut ovat alhaiset ja huoltokustannukset ovat perinteisiä polttomoottoriautoja pienemmät. Lisäksi hybridimme ovat kysyttyjä myös vaihtoautomarkkinoilla, ja niiden jäännösarvo on tavallista korkeampi. Ajaminen Toyotan itselataavilla hybridillä on helppoa, vaivatonta ja hiljaista, eikä lataamisesta tarvitse huolehtia.

Tarjoamme taksiautoilijoiden käyttöön markkinoiden laajimman hybridivalikoiman: Corolla Touring Sports, C-HR, Prius, Prius+, Camry sekä RAV4 sopivat erinomaisesti taksikäyttöön. Proace Versosta on saatavilla esteetön taksimalli.

Toyotan pikkubusseissa on tilaa!

Kun tarvitset enemmän tilaa, suosittelemme taksikäyttöön Toyotan pikkubusseja.

Taksiyrittäjän huolto- ja rahoituspalvelut

Huollot kuuluvat jokaisen auton asianmukaiseen ylläpitoon ja Toyota on ratkaissut asian ammattilaisen arvostamalla tavalla. Toyota-taksihuolto on sekä osaava että nopea.

Lisäksi tarjoamme taksiyrittäjille useita joustavia rahoitusvaihtoehtoja. Yritysmyynnin asiantuntijamme palvelevat sinulle sopivan vaihtoehdon löytämiseksi. Samalla saat lisätietoa takseille räätälöidyistä huoltosopimuksista – ne helpottavat merkittävästi tulevien kulujen hallintaa ja budjetointia.