Jätä yhteydenottopyyntö, niin palaamme pian asiaan

Toyota Itäkeskus, Helsinki   Toyota Airport, Vantaa  

TÄYSIN UUSI TOYOTA  YARIS HYBRID 

Uudessa Yarisissa energinen ulkoasu ja modernit varusteet sekä liitettävyyspalvelut yhdistyvät edistykselliseen hybriditeknologiaan, entistä suurempaan sähköajon osuuteen ja ensiluokkaiseen turvallisuuteen. Aktiiviseen elämäntyyliin täydellisesti sopiva kompakti tehopakkaus on kotonaan niin maanteillä kuin kaupungin sykkeessä.

NYT VUODEKSI  229  €/KK!
HELPPO VAIHTOEHTO AUTOILUUN!

Voimassa 2.12. - 31.12.

Auto vuodeksi -kampanjassa asiakas maksaa kuukausierät tasaerin sopimusajalta ja palauttaa auton 12kk jälkeen. Sitoudut siis autoon vain vuodeksi. Voit sopimuskauden päätyttyä sopia jatkosta myyjän kanssa, jos haluat. Autoiluun liittyvät muut peruskustannukset kuten polttoaineet, vakuutukset ja vuosihuollon asiakas kattaa normaaliin tapaan. Täältä voitte lukea lisätietoja >>
 

  • Uusi auto
  • Automaattivaihteet
  • Mukana kesä- ja talvirenkaat
  • Väri valkoinen
  • Reilut ajokilometrimäärät
    15 tkm/12 kk
  • Ilman käsirahaa

Uusi Yaris 1.5 Hybrid Active 12 kk ja 229 €/kk 
Esimerkkilaskelma: Toyota Yaris 1,5 Hybrid Active 21.256,80  € sis. toimituskulut. Perustamiskulu 180€, rahoitettava osuus yht. 21.256,80, rahoitusaika 60 kk, Korko 1,5 %, kk-erä 229,08  €/kk sis. käsittelymaksu 9 €/erä, MetroAuton sitova ostotarjous 12 kk jälkeen. Todellinen vuosikorko 2,46%. Luotto + luottokustannukset yht. 23.146,27 €. Edellyttää luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Rahoitusyhtiö Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, 01450 Vantaa.  Tarjous on voimassa toistaiseksi. Tarjous ei ole yhdistettävissä muihin kampanjoihin/ tarjouksiin. Koskee uusia asiakastilauksia. 

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot