Toyota Airport varustaa ammattilaiset 

Lentokentän läheisyydessä sijaitsevasta Toyota Airportissa löytyy meidän asiantunteva hyötyajoneuvoihin keskittynyt Toyota -myyntipiste. Airportista löytyy ratkaisut tienhoitovälineistä aina kylmäkuljetuksiin.

Airportin yritysajoneuvopuolen asiantunteva tiimi osaa rakentaa asiakkaalle toimivan kokonaisratkaisun niin ajoneuvon, varustelun kuin vaikkapa leasingratkaisujen osalta.

Toyota Airportin yritysmyynnin Sami Havo, Jussi Granberg ja Timo Montell palvelevat asiantuntevasti myös tienhoidon ammattilaisia. Toyota Hilux toimii mainiona alustana esimerkiksi aura- ja hiekoitustoimintaan. Toyota Hilux varustettuna laadukkailla HillTip– tai Ficon-tienhoitolaitteilla onkin erinomainen ratkaisu vaativien työtehtävien suorittamiseen kustannustehokkaasti sekä laadultaan kaikkia osapuolia tyydyttävästi.

Toyota Airportin palvelukonseptit kattavat kaiken mitä ajoneuvonhankkija voi toivoa. Varustelujen lisäksi Toyota Airportista saa yhdellä kertaa kaiken huolto- ja takuutoimintojen lisäksi. Voimme esimerkiksi ottaa asiakkaan vanhan auton vaihdossa, tarjoamme monipuoliset rahoitus- ja huoltosopimusmahdollisuudet, hoidamme teippaukset suunnittelusta lähtien sekä lisäksi rengashotellimme tehostaa ja helpottaa renkaiden vaihtorumbaa.

Lue Konepörssin artikkeli Toyota Airportista >

Tutustu tarjouksiin, autoja nopeaan toimitukseen!

Toyota Hilux ammattilaisen varustelulla, ETUSI 6.800 € >
Toyota Proace kylmäkuljetusauto >
Varusteltu Toyota Proace heti ajoon >

 

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot