TÄYSIN UUSI TOYOTA  YARIS HYBRID!

Uudessa Yarisissa energinen ulkoasu ja modernit varusteet sekä liitettävyyspalvelut yhdistyvät edistykselliseen hybriditeknologiaan, entistä suurempaan sähköajon osuuteen ja ensiluokkaiseen turvallisuuteen. Aktiiviseen elämäntyyliin täydellisesti sopiva kompakti tehopakkaus on kotonaan niin maanteillä kuin kaupungin sykkeessä.


NYT VUODEKSI  279  €/KK!

HELPPO VAIHTOEHTO AUTOILUUN!
Auto vuodeksi -kampanjassa asiakas maksaa kuukausierät tasaerin sopimusajalta ja palauttaa auton 12kk jälkeen. Sitoudut siis autoon vain vuodeksi. Voit sopimuskauden päätyttyä sopia jatkosta myyjän kanssa, jos haluat. Autoiluun liittyvät muut peruskustannukset kuten polttoaineet, vakuutukset ja vuosihuollon asiakas kattaa normaaliin tapaan. Täältä voitte lukea lisätietoja >>
 

  • Uusi auto ja täysin uusi Yaris -malli
  • Automaattivaihteet
  • Väri valkoinen
  • Talvirengasyhdistelmä
  • Reilut ajokilometrimäärät
    15 tkm/12 kk
  • Ilman käsirahaa

Uusi Yaris 1.5 Hybrid Active 12 kk ja 279 €/kk 
sis. Winter Pack

Esimerkkilaskelma: Toyota Yaris 1,5 Hybrid Active 21.576,89 € sis.  Winter Pack ja toimituskulut. Perustamiskulu 100€, rahoitettava osuus yht. 21.576,89  €, rahoitusaika 60 kk, Korko 1,5 %, kk-erä 279 €/kk sis. käsittelymaksu 9 €/erä, MetroAuton sitova ostotarjous 12 kk jälkeen. Todellinen vuosikorko 2,42 %. Luotto + luottokustannukset yht. 23.292,19  €. Edellyttää luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Rahoitusyhtiö Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, 01450 Vantaa.  Tarjous on voimassa toistaiseksi. Tarjous ei ole yhdistettävissä muihin kampanjoihin/ tarjouksiin. Koskee uusia asiakastilauksia. Kuvan auto erikoisvarustein.

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot