Toyota Airport Lentohuolto

Lähde huoletta lentomatkalle ja jätä autosi meille.

Huollamme tai korjaamme autosi matkasi aikana. Säilytämme autoanne loman ajan Toyota Airport:n tiloissa ja palautamme autonne sovittuna ajankohtana.   

Nouto ja palautuspalvelu maksaa vain 49 euroa sisältäen ulkopesun - vähemmän kuin parin vuorokauden pysäköintimaksu tai taksikulut. (Huolto ja korjaustyöt veloitetaan erikseen)

Lentohuoltopalvelu on avoinna 24 h vuorokaudessa!
Toimi näin, niin palvelu pelaa ja palattuasi autosi on taas tip-top kunnossa.

1. Sovi hyvissä ajoin autosi huollosta tai mahdollisista korjauksista.
Toyota Airport (huolto@toyotaairport.fi) 010-6158640

2. Klikkaa tästä auki pysäköintikartta. Aja autosi P3B pysäköintihalliin. Lentohuoltoalueella on omat paikat Toyota Airportille (paikkojen numerot ovat 275, 276 ja 277). Jos nämä paikat on varattu, niin voit jättää paikoille 178,179 tai 180 (Metroauto) 

3. Avaimet voi jättää terminaali T2:n Palvelukerroksessa (käynti liukuportailla Burger Kingin edestä) sijaitsevaan AIRPRO Travel Services pisteeseen joka on auki 24h/vrk.
Saat sieltä kirjekuoren ja huoltopalvelukortin, joka sinun pitää täyttää. Laita avaimet ja täyttämäsi kortti kuoreen ja anna se Airpro:n virkailijalle. 

4. Kun palaat matkaltasi, hae autosi avaimet samasta paikasta, mihin jätit ne lähtiessäsi. Varaudu todistamaan  henkilöllisyytesi. 

Lisätietoja Lentohuoltopalvelustamme voit kysyä Toyota Airportista.